Disclaimer Alle rechten voorbehouden

Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gedupliceerd / vermenigvuldigd. Het is niet toegestaan om teksten en afbeeldingen van deze site te kopiëren, in welke vorm dan ook. Wil je een afbeelding of tekst gebruiken, neem dan contact op met Theater 050.

    • Wij besteden voortdurend zorg en aandacht aan de inhoud van Theater 050. De volledigheid, actualiteit en juistheid van de geboden informatie kunnen we echter niet garanderen.
    • Aan de teksten en afbeeldingen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Kom je verouderde of onjuiste informatie tegen of werkt een bepaalde link niet? Laat het ons weten.
    • De gegevens op Theater 050 kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.
    • Het spreekt voor zich dat wij zorgvuldig omgaan met privacygegevens. In het Privacy Statement staat beschreven hoe we omgaan met jouw gegevens als je een mail naar Theater 050 stuurt.

Theater 050 wordt gemaakt door een enthousiaste groep theaterliefhebbers. Heb jij tips over voorstellingen in Groningen die wij niet mogen missen? Laat het ons weten. Wil je jouw theaterbeleving vergroten door te schrijven voor Theater 050? Stuur dan een mail naar: redactie@theater050.nl

Tot ziens in het theater!